De Beste Haarspullen
10 stijlvolle haartrunchies die de vreugde zullen opwekken

10 stijlvolle haartrunchies die de vreugde zullen opwekken

Geplaatst door 17-01-2023 17:23 door Rianne Wesselink

Als het op accessoriseren aankomt, doen scrunchies zeker hun werk! Dit klassieke modestuk bestaat al sinds de jaren '80 en is sindsdien niet uit de mode geraakt. Er is iets aan de manier waarop het je haar vasthoudt en er toch elegant uitziet. Maar waarom genoegen nemen met gewoon en saai als er zoveel stijlvolle opties zijn? Hier hebben we een lijst samengesteld van 10 stijlvolle haarscrunchies die zeker tot vreugde zullen stemmen:

  1. Scrunchie met ruitjesprint: Een tijdloze klassieker, deze scrunchie met ruitjesprint is perfect voor een casual dag of om een outfit mee aan te kleden. Hij is er in verschillende kleuren en patronen, zodat je er een kunt vinden die bij elke look past.

  2. Fluwelen scrunchie: Een beetje luxe toevoegen aan je kapsels, de fluwelen scrunchie is perfect voor een speciale gebeurtenis en staat prachtig bij donkere haartinten.

  3. Bloemenprint scrunchie: Voor een schattige en vrouwelijke touch is de bloemenprint scrunchie de manier om te gaan. Kies er een met felle kleuren en een groot patroon, of ga voor iets subtielers als stippen of strepen.

  4. Sequin Scrunchie: Voeg wat extra bling toe aan je look met de sequin scrunchie. Deze ziet er vooral fel en glitterig uit in de zon, dus perfect voor de zomer.

  5. Kralenstunchie: Voor een beetje extra schittering is de kralenstunchie een aanrader. Deze combinatie van parels en strass staat net zo mooi bij een updo of warrige golven.

  6. Metallic scrunchie: Voeg wat extra glam toe met de metallic scrunchie. Of je nu kiest voor zilver, metallic roségoud of goud, het staat vooral mooi bij fellere haarkleuren.

  7. Bont scrunchie: Voeg een beetje flair toe aan je kapsel met de bont scrunchie. Deze is er in verschillende kleuren en maten, zodat je er een kunt vinden die bij elke look past.

  8. Regenboog scrunchie: Voor een leuk en gedurfd statement kies je voor de regenboog scrunchie. Dit opvallende stuk verbetert elke outfit zonder er te jeugdig uit te zien.

  9. Tie-Dye Scrunchie: Geniet het hele jaar door van die zomerse festival vibe met de tie-dye scrunchie. Trek je haar in stijl naar achteren met dit kleurrijke en unieke haaraccessoire.

  10. Boho Scrunchie: Maak de boho-chique look compleet met de boho scrunchie. Deze heeft kleurrijke kwastjes in een uniek ontwerp, en is perfect voor opsteekkapsels in jaren 60-stijl.

Of je nu op zoek bent naar iets onopvallends of juist iets dat meer opvalt, er zijn genoeg scrunchies om uit te kiezen waarmee je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken. Van levendige kleuren tot delicaat borduurwerk tot opvallende prints, deze 10 stijlvolle haarschrunchies bieden elk iets unieks waarmee je elke look kunt opvrolijken. Probeer er vandaag nog een uit en geniet van je nieuwe vrijheid!