De Beste Haarspullen
10 unieke Bobby Pins die je kapsel naar een hoger niveau tillen

10 unieke Bobby Pins die je kapsel naar een hoger niveau tillen

Geplaatst door 14-10-2021 17:43 door Sophie Jacobiatus

Kapsels zorgen ervoor dat we ons mondig, mooi en zelfverzekerd voelen. Met het juiste kapsel kun je een blijvende indruk maken. Een gemakkelijke manier om je kapsel op te leuken en een vleugje elegantie of glamour toe te voegen is met bobby pins. Met bobby pins kun je ingewikkelde opsteekkapsels vastzetten, subtiele knotjes verbeteren of springerige haren op hun plaats houden. Daarom kun je gerust zeggen dat het vinden van de perfecte bobby pins essentieel is voor het slagen van je look.

Vandaag bekijken we 10 unieke haarspelden die je kapsel naar een hoger niveau tillen. Afhankelijk van je stijl en je gewenste look zul je zeker een optie vinden die bij jou en je stijl past.

De eerste set spelden die je moet bekijken zijn de Sweetheart Bobby Pins van Essie. Ze hebben een delicaat hartvormig ontwerp en zijn zowel stijlvol als functioneel. Voor een schattige en moderne look zijn de Spade Bobby Pins van Marc Jacobs met zwarte spade-tekens precies wat je nodig hebt! Ze geven je look het juiste vleugje scherpte. De Cat-Eye Bobby Pins van Forever 21 zijn perfect voor fans van op dieren geïnspireerde kapsels. Bovendien zijn ze ideaal voor iedereen die een vleugje charme aan zijn kapsel wil toevoegen.

Als je een fan bent van klassieke en tijdloze stukken, dan zul je zeker niet teleurgesteld zijn in de klassieke Bobby Pins van ella fringe. Ze zijn eenvoudig, maar verfijnd waardoor ze ideaal zijn voor een klassiek en tijdloos kapsel. Verder zullen de Swarovski Bobby Pins van Manic Panic een vleugje glamour en elegantie aan je kapsel toevoegen. Deze bobby pins zijn voorzien van echte Swarovski kristallen die zeker een statement maken.

Probeer voor een vleugje luxe eens de metallic en strass bobby pins van New Look. Ze zijn versierd met een prachtige reeks charmante metallic en strass bloemen en zullen je kapsel zeker naar een hoger niveau tillen. En last but not least zijn de Mini Bow Bobby Pins van ASOS perfect voor iedereen die een vleugje plezier en pit aan zijn of haar look wil toevoegen. Deze bobby pins hebben een lief strikontwerp met een goudkleurige versiering en maken zeker een statement.

Met deze 10 unieke bobby pins, zul je zeker het perfecte accessoire vinden om je kapsel te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks, uitdagends, glamoureus of extra bijzonders, je zult ongetwijfeld iets vinden dat je kapsel naar een hoger niveau tilt.