De Beste Haarspullen
11 Haaraccessoires om je haar meer volume te geven

11 Haaraccessoires om je haar meer volume te geven

Geplaatst door 13-05-2022 19:04 door Sophie Jacobiatus

Plat, inspiratieloos haar kan je echt naar beneden halen. Gelukkig zijn er tal van haaraccessoires die kunnen helpen. Van bruisende scrunchies tot handige föhns en zijden mutsjes, haaraccessoires zijn ontworpen om volume te geven en je prachtige kapsel tot leven te wekken.

Wat zijn nu de beste manieren om maximaal volume te krijgen zonder de gezondheid en glans van je haar op te offeren? Hier zijn elf van de beste accessoires om je haar meer volume te geven.

 1. Clip-in extensions: Clip-in hair extensions zijn een geweldige manier om je haar meer body te geven en een vleugje pit toe te voegen. Ze zijn er in verschillende tinten en lengtes, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je kapsel past.

 2. Bobby pins: Dit zijn een van de meest populaire en veelzijdige haaraccessoires die er zijn! Bobby pins kunnen worden gebruikt om textuur, vorm en lift aan het haar toe te voegen, en kunnen worden gebruikt om verbazingwekkende opsteekkapsels en dramatische kapsels te creëren die je niet snel zult vergeten.

 3. Klittenbandrollers: Rollers zijn als de OG van het haarvolume, maar kunnen een tijdje duren om op te zetten. Voor een snellere en handigere fixatie kun je verwarmde klittenbandrollers gebruiken. Deze hoeven meestal maar 5 minuten in het haar te blijven voor een geweldig volumegevend resultaat.

 4. Haarkruller: Voor langer durende lift en golf is een haarkruller de beste keuze. Het geeft je haar een geweldig veerkrachtig volume dat de hele dag blijft zitten. Bovendien kan hij krul en textuur geven aan zelfs het meest slappe en onwillige haar.

 5. Toupeer kam: Met een toupeer kam kun je direct volume creëren, en een toupeer kam is een essentieel hulpmiddel voor elke serieuze volumekijker. De lengte van de tanden bepaalt hoeveel volume je krijgt.

 6. Texturiserende sprays: Deze zijn geweldig voor iedereen die op zoek is naar een quick-fix lift. Texturiserende sprays geven je haar een boost en laten het dikker lijken met slechts een paar spritsen.

 7. Droogshampoo: Als je wat extra volume wilt, maar geen tijd hebt om te stylen, kan droogshampoo helpen. Dit is een geweldige volumetruc omdat het het haar omhoog en weg van de hoofdhuid duwt.

 8. Haarmousse: Mousse is een geweldige manier om de natuurlijke haartextuur te versterken, en geeft direct lift en een boost van volume. Neem gewoon een hoeveelheid ter grootte van een erwt en werk het door je vochtige lokken.

 9. Haarklemmen: Of je nu iets nodig hebt om je haar achterover te houden terwijl je je make-up doet of iets om een afgewerkte look op te fleuren, haarclips zijn een geweldige optie voor haaraccessoires. Ze voegen meteen een beetje glans en textuur toe.

 10. Haardonuts: Als je een paar glamoureuze opsteekkapsels wilt die niet na een paar uur uitvallen, zijn haar donuts een must-have item. Ze zijn geweldig om die klassieke, elegante look te bereiken.

 11. Scrunchies: Last but certainly not least, scrunchies. Dit geliefde haaraccessoire is weer helemaal in en sterker dan ooit. Wil je veerkracht, kies dan scrunchies boven elastieken, omdat ze je haar niet beschadigen.

Deze elf haaraccessoires zijn allemaal geweldige investeringen om je lokken wat veerkracht en volume te geven. Welke ga jij als eerste proberen?