De Beste Haarspullen
5 Haaraccessoires om te proberen voor Insta-waardige krullen

5 Haaraccessoires om te proberen voor Insta-waardige krullen

Geplaatst door 15-09-2022 11:33 door Ferry Muts

Krullen zijn een essentieel onderdeel van ons modegevoel en of je nu een van nature geboren krullenbol bent of een fervent gebruiker van een krultang, ze helpen elke look een boost te geven. Maar dat gezegd hebbende, is het tegenwoordig niet genoeg om alleen maar mooie krullen te hebben; je wilt dat ze er goed uitzien en Instagram-waardig zijn. Om je stylingdoelen te bereiken, heb je de juiste accessoires nodig. Hier zijn vijf van onze favoriete haaraccessoires om te proberen voor Insta-waardige krullen.

  1. Krultang: Een krultang is een essentieel accessoire voor het maken van mooie, duurzame krullen. Hij zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in je hele haar en voorkomt dat het verbrandt of beschadigd raakt. Kies tussen een conische of gewone loop, afhankelijk van de grootte van de krullen waar je voor gaat.

  2. Haarspray: Haarspray is een must-have om je krullen op hun plaats te zetten. Zoek naar een spray die is samengesteld voor krullend haar en een flexibele fixatie biedt; je wilt genoeg fixatie om je krullen op hun plaats te houden, maar niet zo veel dat het stijf of knapperig wordt.

  3. Hittebeschermer: Voordat je een heet stylingapparaat gebruikt, is het belangrijk om een hittebeschermer te gebruiken. Deze sprays voorzien je haar van een lichtgewicht laagje om het te beschermen tegen hoge temperaturen en schade te voorkomen.

  4. Diffuser: Als je natuurlijke krullen hebt, is een diffuser een must-have. Hij verspreidt de warmte over een groter oppervlak, zodat je haar niet te droog wordt en er geen hete plekken ontstaan. Dit helpt om gladde, gelijkmatige krullen te krijgen.

  5. Stylinggel: Stylinggel is het beste om gedefinieerde, strakke krullen te krijgen. Breng het aan op licht vochtig haar en scrunch het met je handen; het geeft houvast en zorgt ervoor dat je krullen langer blijven zitten.

Met deze vijf accessoires kun je Instagram-waardige krullen maken die de hele dag blijven zitten. Probeer ze eens uit en je zult zeker veel complimenten krijgen!