De Beste Haarspullen
8 leuke manieren om je haar aan te kleden met accessoires

8 leuke manieren om je haar aan te kleden met accessoires

Geplaatst door 24-03-2023 16:51 door Sophie Jacobiatus

Als je op zoek bent naar een manier om je haarspel pittiger te maken, zoek dan niet verder! Haaraccessoires zijn de perfecte manier om wat plezier en persoonlijkheid aan je kapsel toe te voegen. Van kerstballen en strikken tot hoofdbanden en hoofddoeken, er zijn eindeloos veel manieren om je haar aan te kleden met accessoires. Of je nu een speciale gebeurtenis hebt of gewoon je stijl wilt veranderen voor werk of spel, wij hebben 8 leuke manieren om je haar aan te kleden met accessoires.

1.) Gelaagde strikken: Leg een paar verschillend gekleurde strikken in laagjes voor een speels effect. Speld ze laag vast aan de linker- of rechterkant van je hoofd om je look een flirterig gevoel te geven.

2.) Gekleurde sjaal: Draag een felgekleurde sjaal om je hoofd en knoop hem in een knoop aan de basis van je hoofdhuid. Dit is niet alleen een stijlvolle look, maar het houdt ook je haar op zijn plaats terwijl het er modieus uitziet.

3.) Kralenhoofdband: Een strakke kralenhoofdband voegt direct glamour toe aan elk kapsel. Kies een neutrale kleur om werkvriendelijk te blijven en kleed hem aan met wat kleine strassteentjes voor extra schittering.

4.) Bladeren en bloemen: Kleine nepblaadjes en -bloemen zijn een uitstekende manier om wat op de natuur geïnspireerde mode in je haar te brengen. Klem ze op een hoofdband of rock ze afzonderlijk met bobby pins.

5.) Parelspelden: Voeg wat parelmoer bobby pins toe aan de zijkanten van je haar voor een elegante touch. Grote parelspelden maken een groot statement, terwijl kleine parels een subtielere aanpak zijn.

6.) Haarsieraden: Verbeter je look met een met kristallen bezet haarsieraad. Of het nu een tiara is of een sprankelende kam, je kunt er zeker van zijn dat je de ster van de show bent.

7.) Verenclip: Verenclips zijn een perfecte manier om een leuke touch aan je kapsel toe te voegen. Clip de veren in het midden van je haar of veeg ze opzij.

8.) Kleuren van haarextensies: Last but certainly not least zijn hairextensions. Of je nu een paar stukjes toevoegt of een heel hoofd, haarextensies kun je op allerlei manieren stylen en zijn er in allerlei kleuren. Clip er vlinderclips in voor een beetje extra flair of wikkel wat krullen voor een bohemien-geïnspireerde look.

Voor welke look je ook gaat, met deze 8 leuke manieren om je haar aan te kleden met accessoires kun je je stijl zeker een tandje hoger zetten. Wees creatief en veel plezier met het experimenteren met alle verschillende beschikbare accessoires!