De Beste Haarspullen
Breng je nieuwe kapsel naar een hoger niveau met een paar stijlvolle haarklemmen

Breng je nieuwe kapsel naar een hoger niveau met een paar stijlvolle haarklemmen

Geplaatst door 17-12-2021 09:17 door Ferry Muts

Als je bent zoals de meesten van ons, voel je je al behoorlijk zelfverzekerd over je fantastische nieuwe kapsel. Je hebt de transformatie in de spiegel gezien en het ziet er geweldig uit! Maar wat als je het naar een hoger niveau zou kunnen tillen met een paar stijlvolle haarclips? Haarclips kunnen een toch al fantastische nieuwe look compleet maken en ze zijn een geweldige manier om een subtiele (of dramatische!) draai aan elk kapsel te geven.

Als je je nieuwe look naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan haarclips die goed bij je huidige coupe passen. Heb je lang, steil haar, kies dan voor clips met wat textuur, zoals decoratieve kralen of unieke vormen. Voor krullend haar kun je kiezen voor clips die een beetje lift geven en een speciaal tintje geven.

Als je de perfecte haarclip zoekt om je look naar een hoger niveau te tillen, vergeet dan niet aan de kleur te denken. Zoek een clip die bij je haarkleur past, of als je je extra gewaagd voelt, kies dan een kleur die iets anders is dan je natuurlijke tint voor een knaller van levendigheid.

Houd ook rekening met de grootte van de haarspeld die je kiest. Kleinere clips zijn zeer geschikt voor subtielere looks, terwijl grote clips zeer geschikt zijn om een opvallend statement te maken. Welke maat je ook kiest, zet je clip altijd vast met een paar haarspelden. Zo blijft alles op zijn plaats, zodat je je over één ding minder zorgen hoeft te maken.

Of je nu kiest voor eenvoudige en lieve clips of voor grotere, gewaagdere, haarclips zijn een geweldige manier om je look naar een hoger niveau te tillen. Begin te experimenteren met verschillende stijlen en kleuren om de perfecte voor jou te vinden!